A SUPINÁLT cipők elszámolhatók az Egészségpénztáraknál.

A Szamos Kölyök supinált gyerekcipő tanúsítvánnyal rendelkező orvostechnikai eszköz. Az igazolást kiadta az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal a következő nyilvántartási számon: HU/CA01/4115/09).

Ezért, mint orvos technikai eszköz, az Egészség pénztáraknál az elszámolható termékek közé tartozik.

A Csibecipő Kft. termékei között megtalálod a Szamos Kölyök supinált cipők széles választékát. Supinált cipők vásárlása esetén a Csibecipő Kft. olyan számlát állít ki neked, amelynek segítségével az Egészségpénztártól kérheted a kifizetett összeg levonását az egészségkártyádról és átutalását az általad megadott számlaszámra.

A vásárló részére a kifizetés és vásárlás igazolására egészségpénztár által elszámolható számlát tudunk kiállítani, amit minden esetben a megrendelt termékkel együtt postázunk.

A számlázási adatokat a webáruházban leadott rendelésnél minden esetben kérjük pontosan kitölteni és ellenőrizni (visszatérő vásárló esetében is).

Az egészségpénztár által kért adatokat kérjük a számlázási adatoknál helyesen megadni (Egészségpénztár neve, kártya tulajdonos neve, tagazonosítója vagy kártyaszáma, Egészségpénztár címe vagy a kártya tulajdonos címe, adószám)

Kérjük egyeztetni az Egészségpénztárral, hogy pontosan milyen formában és milyen adatokat kérnek feltüntetni a számlán és ennek megfeleően kitölteni a számlázási adatokat.

Csibecipő

A honlap sütiket használ

Amennyiben tovább lép az oldalra, Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban megismert adatkezeléssel kapcsolatos rendelkezéseket!